Relatietherapie (EFT)

Het is mogelijk om EFT traject (Emotion Focused Therapy) bij de Deltazon te doen. EFT is een vorm van therapie die gericht is op onze emotie en gehechtheid. Lees meer op www.eft.nl.

Er zijn verschillende toepassingen voor EFT, zoals (van de EFT-website):

  • Relatietherapie – Emotionally Focused Therapy (EFT) is een effectieve vorm van relatietherapie, gericht op emoties en de verbinding tussen jou en je partner. Tijdens de therapie werken jullie samen aan onderling vertrouwen, veiligheid en verdieping: de basis van iedere relatie.
  • Gezinstherapie – ‘EFT voor gezinnen’ is een toegankelijke vorm van gezinstherapie. De focus ligt op groei en op een succesvol herstel van de verbinding met elkaar. Het effect: een gezin komt weer in balans en de rust keert terug.
  • Individuele therapie – Individuele Emotionally Focused Therapy (EFT) is een vorm van individuele therapie waarbij je actief werkt aan de relatie met… jezelf. Ben je langere tijd uit balans, om wat voor reden dan ook, en wil je daar graag verandering in brengen? Individuele EFT is een liefdevolle, toegankelijke en effectieve vorm van individuele therapie.

Als u in EFT geïnteresseerd bent, zorg dan dat u zich optijd aanmeldt.

Stichting EFT Nederland